Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vážení rodiče, mladí hráči a příznivci 1.FC Poruba.

Minulý týden byl ve znamení rozluček se sezónou 2018/2019. Ve středu 26.6.2019 se konala rozlučka našich nejmenších benjamínků, kde se všichni velice bavili. Děti si zahráli fotbálek proti rodičům a svému trenérovi a po výkonu dostali malé občerstvení. Zde máme foto od pana Batelky.

V pátek 28.6.2019 to oslavila i starší přípravka, opět si děti zahráli fotbálek, kde hráli všichni,děti, tatínci i některé odvážné maminky, po výborném výkonu následovala grilovačka a malá oslava. Zde máme krásné momentky od paní Hebelkové.

Hned následující den, v sobotu 29.6.2019 se rozloučila se sezónou i mladší přípravka, znovu se hrál minifotbálek, děti dostali i malé ceny a pak se už jen slavilo a slavilo. Momentky z oslavy nám zajistil pan Čeladník.

Závěrem děkujeme všem, kteří se aktivně podíleli na celé sezóně, našim mladým borcům přejeme krásné prázdniny, rodičům i prarodičům hezkou dovolenou a šťastný návrat z ní, trenérům z 1.FC Poruba přejeme do nové sezóny ještě více úspěchů a již se na Vás všechny moc těšíme v nové sezóně 2019/2020. Váš realizační tým z 1.FC Poruba.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.