Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Drazí rodiče, prarodiče, příznivci 1.FC Poruba a samozřejmě naši skvělí hráči. Přinášíme Vám poslední aktuality před prázdninami.

V úterý 18.6.2019 se hrálo Krajské finále mladších přípravek v Karviné, kde naši borci předvedli skvělí výkon a zaslouženě si vybojovali krásné  2. místo , za které jim moc gratulujeme. Zde máme pár fotografií od naši nejlepší fotoreportérky v sezóně, paní Čeladníkové, za které jí moc děkujeme.

Ve čtvrtek 20.6.2019 pak hráli naši benjamínci ve Frýdku – Místku, kde své soupeře vůbec nenechali hrát a nastříleli jim spoustu krásných gólů.

V pátek 21.6.2019 mladší přípravka U9 r. 2010 a mladší odjela do Ústí nad Labem – Povrly, kde je čekali hned dvě přípravná utkání a to proti týmům z Ústí nad Labem a z Drážďan, kde se chlapcům povedlo velice utkání s domácím mužstvem. Dále následoval i dvoudenní turnaj, kde kluci předvedli výborný výkon, první den se povedl, druhý den jsme začali dobře, ale ve finálové skupině jsme nestačili na FK Baník Sokolov, i tak ale chlapce chválíme za jejich výkon a za krásné 6. místo jim gratulujeme. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Matěj Malenovský. Zde máme pár krásných momentek opět od paní Čeladníkové.

V sobotu se odehrál turnaj starší přípravky U11 r. 2008 a mladší v Ludgeřovicích, kde naše mužstvo hrálo skvěle, chlapci své soupeře výborně bránili, dávali krásné góly a zaslouženě si přivezlo 2. místo , za které jim moc gratulujeme. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Marek Šindler. Zde máme několik fotografií od paní Hebelkové, za které jí moc děkujeme.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem mužstvům z 1.FC Poruba za výbornou sezónu, také Vám rodičům a prarodičům za úžasné fandění a podporu našeho klubu, a v neposlední řadě děkujeme i našim výborným trenérům, za jejich obětavou práci a trpělivost se svými svěřenci. Dětem i Vám přejeme krásné prázdniny, klidnou dovolenou a šťastný návrat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.